Followers

Nuffnang Ads

Sunday, October 16, 2011

Susun atur khemah

Semalam berjanji dengan kak ros (sri payung) nak jumpa kat tapak majlis. On the way ke sana, hujan lebat betul! Nasib baik la sampai je kat Taman Tasik Manjalara, hujan pun benti (berharap sgt2 cuaca elok mase majlis nanti, amin). 

Kak Ros sangat menepati mase orangnye, nasib baik sampai awal... ^_^ Sempat dating mcm orang dulu2, lepak kat tasik, bagi ikan n kure2 mkn, hehe... Kak Ros sampai je, terus kitorang gi tengok tapak. Yang bestnye, kak Ros & husband terus suggest u-shape! weeeee... seperti yg diangan2kan! Ingatkan x muat sbb nampak tapak tu macam kecik je, dah la bulat pulak tu... Alhamdulillah, dapat gak wat u-shape (dapatla berarak kat tengah2 tetamu, hehe...) N hasil perbincangan, need to add 1 more canopy utk band. Rupenye lebih kurang camni la nanti...

Suke sgt canopy utk band dkt dpn skali, xdela terteleng2 kepale pengantin nak tgk diorang perform kan? Lagi pun, boleh sekalikan dengan meja hadiah, xdela mak ayah n pakcik makcik nak ulang alik jauh2 semate2 nak letak hadiah kan, mau kurus sekelip mate je tu! Tu pun kalau x tersangkut kat buffet station la, hihi... Alang2 dah ade canopy kat situ, terus sekalikan dgn guestbook table skali, senang cite! Penyambut tetamu pon boleh tumpang berteduh kaannnn....

Esok nak call PIC taman nak confirmkan kat mana leh pacak khemah lauk n kat mana leh buat keje basoh membasoh...

Keluar tajuk.
Esok nak beli setem, nak print alamat, nak pos kain lace kat puan intan norazam (cewah2), ape lagi ek? Pening laaaaaaa..... 26 hari lagi...

6 comments:

  1. susun atur yang bagus !! nora pun tengah bincang dengan ayah pasal susun atur ni hehe :)

    ReplyDelete
  2. thnx, nora... =) bncg elok2, pastu leh share kat blog ye, hehe...

    ReplyDelete
  3. hehhe..xdla bosan duk atas pelamin kan :D

    ReplyDelete
  4. hehe... btol2... (eh, pnah ade pngntin bosan dok atas plamin ke? kiki...)

    ReplyDelete
  5. tema tira pink+hijau ye?i loike :p sgt kalerful gitu..

    ReplyDelete
  6. cik zimie - yup, laling... hehe.. tp tipu la kan kalo khemah kaler pink... haha... harap kat scallop je la....

    ReplyDelete