Followers

Nuffnang Ads

Wednesday, February 15, 2012

Hadiah 3rd month anniversary barangkali...

Sepanjang minggu ni, hari2 mr husband hantar n amek dari sekolah. N hari ni, tiba2 je, Surprise, Surprise!!! Dapat hadiah. =) Tapiii....... Hadiah sempena apa? Mulut pun laju je ingatkan dia yg kita x boleh celebrate Valentine's Day. Then dia cakap ni bukan hadiah Valentine, kire hadiah kawen jugak la... hehe... Sweet je.... Tibe2 gak rase mcm bersalah sebab xde bagi hadiah ape pun kat dia... =(

Masuk je rumah, gelojoh2 bukak hadiah. Tengok paper bag pun mcm dah boleh agak, tapi xnak la cepat sangat menilai kan? laju2 koyak pembalut, sekali tengok je kotak terus termenangis! (hamek, TERMENANGIS kau!...)

Lepas dah hepi2 tiba2 terfikir, pandai ke nak guna benda ni... Pakai iphone pun terkial2, last2 iphone pun x berfungsi sebagaimana ia patut berfungsi di tangan saye. Setakat nak text n phone call, Nokia 3210 pun boleh! Takpe, lepas ni janji nak rajen2 godek, tu pun haruslah dengan bantuan En. Mohd Noraiddy kesayangan saye. Hehe...


Nota buat En. Mohd. Noraiddy:
Tengkiu sooooo much, syg!!! Terharu sangat2, balik kang ajar mama k... Nak charge tadi pun menggagau... ^_^ Really love u, syg... Muwaahhh....

2 comments:

  1. wah... bestnya dapat hadiah...
    takpe, lame2 pandai lah tu guna..

    ReplyDelete