Followers

Nuffnang Ads

Monday, September 19, 2011

Prewed pics dari OP

Sangat pantas OP saya mengedit gambar, weeeeeee..... (mau lagi pehlisssssss....) 

Kalau suke hasilnye, jemput2 la jenguk Studio Shagrasyiid.... =)

18 comments:

  1. wah......cantik nyer STD cik tira ni....nampak cute sgt...

    kak long sgt suke hokey! (sbnrnye jeles klo leh nak buat mcm ni)..heheheh

    ReplyDelete
  2. kaklong - hihi... tq, kaklong...nape nak jeles lak, leh je buat same... =)
    kina n fariza - tq, sayangsss... =)

    ReplyDelete
  3. tira....kat mana ni.....canteknye...!! tira pun look gojes sgt on that baju.....props sume menarik..nak lagi...!!

    ReplyDelete
  4. nora - thnx, laling... mane de mng pape pon... huhu... kuar duit sndiri, yayang....

    lijah - tira wat photoshoot kat frim, cantek kan? suke sgt frim, cantek! baju simple je, syg... props pon diy je, kecuali balloons... hehe... tira pon nak lagi ni, ngah tggu dr OP... ^_^ nnti tira pos lagi k...

    ReplyDelete
  5. hehe... thnx, dear... paper flower yg x bape nak menjadi, berat nak mampos... haha!

    ReplyDelete
  6. Tira..cantik la gmbr2 nie.. nk tanya la..kalu nk wat photoshoot kt frim nie ada prosedur apa2 ke? ke bole redah msk je erk?

    ReplyDelete
  7. lieza - thnx, darling... =)prosedurnye sng je, hari nak photoshoot tu, dtg skali ngan photographer buat payment RM100 kat gate then tros leh shoot...

    ReplyDelete
  8. owh...mudah je..tq dear...selama nie i trtanya2 kalu kena mtk kebenaran in advance ke...hehe.. Tq so much Tira..

    ReplyDelete
  9. lieza - kan? sng je... tira pon bape kali ulang alik g frim ingtkan kne bayar awal2, mane la tau kot ade limit lak 1 hari bape couple je leh shoot kan... nasib baik dpn tmpt keje jem hehe... my pleasure, dear... =)

    ReplyDelete
  10. t-rah...wei sgt cantik yg kt header tu , mcm cover novel pun ada gak he3...jeles ha3

    ReplyDelete
  11. muz weyh! aku xtau pon hg ada blog, hehe... aku tgk cara komen mcm knai rapat ja, hang rupanya... ngeh3... covel novel ke? haha... msti cite best kan? ^_^

    ReplyDelete
  12. ada blog tp xactive pung he3...
    dah bersawang ha3

    ReplyDelete