Followers

Nuffnang Ads

Monday, January 9, 2012

Kasut-kasut ini!!!!!

Urghhhhhh...... Mau melawan mata yang mengantuk amat, saye belek2 website Clarks. Saje nak tgk2 design kasut dia, dari dulu suke kasut Clarks ni tapi rasa mcm mahal sgt! Berbaloi x beli mahal2 utk letak di kaki saje? ^_^ haha.... (Jangan jadi bodoh sgt ye, Athirah.) Saye sbnrnye suke sgt pakai pump shoes kalau gi jalan2... X heran la nape kasut saye bau masam, hehe... X senonoh kan, tapi jgn risau. Saye dah beli shoe deodorizer & foot powder, solusi untuk bau kaki, kuang3....

Tapi kan, korang......... nape ek susah sangat nak jumpa pump shoes yang comel2, ni yg kadang2 rasa macam nak buat kasut sendiri je ni... macamla reti sangat kan.... Last saya beli kasut jalan2 rasanya bulan April tahun lepas. Tu pun bukan saye yang beli, husband yang mase tu berpangkat boipren lagi.... Saye sukeeeeee sgt kasut tu, pakai setiap kali keluar, kasut pun dah nak hancur kot... Selesa sgt! Brand Vincci+.

Mase ni comel lagi, skrg dah comot. huhu...
Sekarang macam dah terjatuh hati kat kasut2 ni pulak.... ^_^ Xdela nampak kemetot sgt berdiri sebelah encik suami nanti kan? hihi...

Hazelnut sweet - caramel leather

Dundon Walk - violet

Yang ni ape name entah.... Tapi sgt hensem la dier kan? woot woottt....
Mampu lagi ke saye berjalan dari Ikea ke Ikano, dari Ikano ke The Curve, dari The Curve ke e@Curve dengan kasut2 yang begini???? Kate orang, perempuan sanggup sakit utk nampak cantik kan? Ye ke? Kalau sebelah kaki sampai 8 plaster kena tepek gara2 melecet, ada gak la rasa macam nak baling kasut tu kan.... Tapi kasut mahal x sakit kot, En. Mohd Noraiddy....... ^_^

8 comments:

  1. tira.. clarks sangat best! you kena slalu observe clearance sale dia, murah dpt.. gd luck! owh ye, jasut ensem tu, nama sia ankle boot.. da kuar kt store..

    ReplyDelete
  2. hoho... design dier smart sgt! u slalu gi clearance sale clarks ke, dear? katne, katne??? ankle boot tu mmg sgt hensem la, xleh tahan tengok! tapi takot x kne gaye la pulak kan.....

    ReplyDelete
  3. ermm wan selalu beli online dr uk harga lg murah dr msia..try lor like BarangMurahuk dlm masa lbh kurang 2 bulan sampai...

    ReplyDelete
  4. weeeee.... thnx, dear... tros search kat fb... tggu dier accept... =) thnx for da info...

    ReplyDelete
  5. kasut yg last tu mmg sgt menarik hoke. rasa mcm cool giller kot pakai.

    ReplyDelete
  6. kan, reen? smart gile kan? nanti nak g tgk harge bape, hehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la!!! dah try dah, tp x kena gaya la, huhu...

      Delete