Followers

Nuffnang Ads

Sunday, May 1, 2011

Di sinikah?.

Hai darlings....
Happy Sunday! Soooo happy sbb esok x perlu ber'monday blues'... hehe...

Aktiviti saye hari ni ke majlis pernikahan sepupu punye wife punye adik... ^_^ faham kan? Excited betol nak pegi tau, pukol 5 pagi dah terjage, terkebil2 susah nak tido balik... Kalah pengantin! Nape saye sgt teruje??? sebabnye saye nak survey bakal tempat saye menikah pulak nanti... =) Masjid As-Syakirin, KLCC...
.
.
.

Actually 2nd choice ni... Mula2 plan nak nikah kat masjid wilayah... tapi start bulan July ni masjid wilayah renovate... Xpela, masjid KLCC pon ok, lagi dkt kot... Alang2 dah ade peluang tgk org nikah kat masjid tu, apelagi??? x lepas peluang la kan? ^_^ Korang layan la gambar2 kat bawah ni k...

Luas...
Belah kiri kelurge pengantin perempuan, belah kanan keluarge pengantin lelaki.
Ruang mkn terbuke kat bawah... makan bersila je... dgr kate pihak masjid x bagi bawak masok kerusi.
Meja makan pengantin
Buffet station. Dah licin baru teringat nak amek gambar. Pikir perot sendiri dulu.
Sonok la kononnye dapat survey... Sekali Ina (cousin's wife) bagitau sepatotnye ruang nikah kat level bawah. Tapi hari ni ade kursus haji kat bawah, so nikah buat kat atas. Hah! Laaa... Masih x nampak gambaran sbnr la ni... =( Sape pulak nak menikah kat Masjid KLCC lps ni?. huhu...

X puas ati punye pasal, saye curi2 snap gmbr dewan bawah...

Penoh! Bakal2 haji & hajah ni...

Ustaz tgh bagi ceramah. Takot gile amek gambar tadi. Kang x psl2 kena marah. ^_^
Nampak mcm ok gak kat bawah tu... xde nak kena naik turon tangge... Saket lutot tokwan saye nanti... Nanti kena suroh my syg call jurunikah balik, bincang ape yg patot...

Thanx to pasangan pengantin atas jemputan... Selamat pengantin baru...


6 comments:

  1. nice gak nikah kt masjid klcc nie:)

    ReplyDelete
  2. tu la kan? =) view cantek gak...

    ReplyDelete
  3. yang penting Yong dah ada baju nak pakai kenduri kakak nanti. Itu penting..Baju mengandung versi vouge gedavass!

    Hehe.

    ReplyDelete
  4. baju lace tu ek? kakak da tgk da... hihi... bkn maen vogue korang adik beradik ye.... abes sume org pkai lace ni... kalah pengantin! haha... btw, cantek kaler kaen tu... =)

    ReplyDelete
  5. nak tanya. ada nombor telefon pengurusan masjid untuk urusan nikah di masjid?

    thanks

    ReplyDelete
  6. hi. tumpang tanya, macam mana procedure nk daftar utk nikah kat masji asy syakirin ni yea? :)

    ReplyDelete