Followers

Nuffnang Ads

Friday, July 1, 2011

Berdebar-debar......................

Taakkkkkk.... 

Bukan debar nak kawen.... Lambat lagi kot but honestly memang akan berdebar tiap kali tengok ticker, sbb tu la jarang update blog skrg... wah, alasan kaaauuuuu.... hehe....

Actually, tira tengah berdebar untuk event esok... 1 Murid, 1 Sukan, 1 Malaysia. Hadoooi..... Menyesal tunjuk bakat aerobics yang ciput ni kat sekolah. Sebab ape? Sebab kalo ada apa2 program sukan, haa! Nama saya konfem naik kat AJK Sukan la, AJK senaman pagi la, AJK Pemanasan badan la... Huh.... Saya suka aerobics, tapi bukan conduct aerobics! Saya bukan macam Pn Harirah Mahmud!!! My mum memang hebat aerobics, instructor bertauliah hokeyh! That's why dia boleh maintain cekeding! Jeles... Kira lagu pon x berape nak pass... Takutnye esookkkk.....

Yang nak tergelaknye, camne ntah paksu pon dapat jawatan sama dengan anak sedara dia! Tapi dia kat sekolah lain la.... X boleh nak bayang camne paksu aerobics... Cerite kat mak, bukan main gelak besar lagi dier! Kite mane la tau bakat paksu kan, hehe.... Sepanjang memprektiskan diri ni, ade la mintak tunjok ajar dari mak, tapi jarak jauh la, huhu... 

Tiba2 teringat masa kitorang 1 family aerobics mase Family Day tahun 2008. tak larat nak membahan sorang2! haha... Cikgu aerobics adelah x lain x bukan, Pn Harirah le....

video

Takleh benti gelak tengok ayah yang tibe2 masok kat belakang, then gerak2 tangan je... Kaki dok diam2, hehe... Adik n kazen lak aerobics mcm pak ma'un! hadooooi la......Layankan gambar lak... Yang ni lak pade keesokan paginye. petang semalam x puas la tu! Yang ni pon leh buat saye nangis gelak! hoho...

Ayah ade peningkatan, gerak kaki n tangan. Tapi lain daripada orang. ^_^

Dah cakap dah, ayah mmg lain daripada yg lain lah!

Yg plg kiri tu la paksu, ade gaye cikgu aerobics x? hehe.

See my mum!

Masing2 muke serius gile!

Kitorang conquer 1 pool.... Sape berani nak kacau port kitorang? haha...

Paknan muke ketat, hehe.

Muke happy memasing pas abes aerobics. Lps tu bekpez nasik lemak. Anda cemerlang!
Best kan family saye? hehe.... Majulah sukan utk Keluarga 1881, yey! Sayang kamu semua!!!!

Sepanjang menaip entry ni, lega dapat lupekan kejap nervous saye, lps je publish, konfem debor balik... wuwuwu....

p/s: Doakan saye dapat buat yang terbaik esok ye.... dup dap dup dap.....

2 comments:

  1. dear, i pulak keje tulis no. da settle. esok bole melanguk tgk org buat keje. ahahaha

    beshnyaaa, u sek mane dear?

    ReplyDelete
  2. syok la leh melangut.... huhu... tira no pon kne buat gak... mengarot je nombor tu... ye ye je buat list, kang budak dtg, main bagi je no tu, xyah ikot name pon... tira skola Kepong... hidayati skola mane?

    ReplyDelete