Followers

Nuffnang Ads

Tuesday, July 19, 2011

Malaysia vs Liverpool, dua2 saye sokong!

Wuhuuuuu! Minggu yang sungguh menterujakan! (ade ke perkataan tu?) Hari Khamis tergedik2 nak tunggu habis sekolah. Balik je terus sarung jersi Liverpool, pegi tgk training session kat Bukit Jalil. Sayangnye Gerrard kesayangan xde, huhu...

Sejam beratur luar pintu tunggu stadium bukak... Haisy... Dah la hidung dok sok sek sok sek... Selesema!!! Rimas betol, berdiri x kena, duduk x kena. Mula la saye mengacau Mr. Eddie saye... ^_^ (Hobi saye, harap maklum.)

Bila masok je, team Malaysia tengah training. Saye cari Apek je... haha.

Dalam pukul 7, satu stadium dah mcm histeria! Huhu... Player Liverpool dah kuar, gile lah!!!! tengok diorang training pulak... Macam x pecaye je diorang ade kat depan mate!
Snap sendiri ni tau, bukan google, hehe.
Hari Jumaat MC. Selesema teruk sangat semalam sampai sakit gile dada! Pegi clinic doctor cakap saye inhale x cantek. Saluran pernafasan sempit, sebab tu sakit dada. Then, doctor suruh sedut inhaler 4x sehari!!! tu dia haih! Mase kronik dulu pon 2x je sehari. Tak overdose ke tu, huhu... Dah tengahari selesema dah ok, cuma dada sakit la. Tapiiiiiiiiiii........................... dalam sakit2 dada tu, lepas jugak saye ke Pavilion. Sambung tengok player lagi, kali ni betol2 dekat ok? siap pegang2 lagi, auwww!!!
time ni saye dah tersepit kat celah2 manusia. Ya Ampun, org ramai gile. Nasib baik ade si panjang. Relax je dier amek gambar kat dpn, haha.

video
video

lps tu sesi bergambar sendiri2 le pulak. Mase ni semua fans dah mcm kenal lame je. Best sgt!  ko tlg snap gmbr aku, aku tlg snap gmbr kau. Siap salam2 lagi. Gambar siap ade pengapit, haha. Main mencelah je kitorang.
Ni pon same... ntah sape2 ntah... Main masok je haaa... ngeh3...
Ok, yang ni sesi menggedik adik beradik lak. ^_^

tatau nak pose camne dah...
ade gaye star x? eheh..
Ni mase match. Masok stadium awal gak. 3 jam sblm game start. Kitorang pakai baju Malaysia tau... Hitam Kuning Hitam Kuning, Go Tigers!!!
Celebrate lepas abes game. Walaupun Malaysia kalah, tapi sgt puas hati! main cantek! Tahniah Malaysia!!!  Liverpool, we love you!!!

3 comments:

  1. Paling teruja gambar last tu....cikyah memang dulu kini dan selamanya setia jadi tukang escort anak-anak buah tgk bola. Huhu..

    Tgk gambar last tu jugak hati rasa RINDUNYAAAAAA!!!

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. hehe... nmpak mcm dulu2, tapi sebenarnye dah lain, yong... kitorang lak ramai2 escort cikyah! orang ramai gile ni... mase nak balik, berebot naik LRT kan... mase nak masuk pintu stesen, kitorang sume dah lepas, cikyah lak sangkot. nasib baik ade eddie. slumber je dier ckp ngan abg polis yg jage, "encik, jap encik... makcik saye tertinggal." siap pimpin cikyah lagi. alahai, sweetnye... hehe.... kalo rindu, sile la balik raye, yong.... huhu...

    ReplyDelete